
Koce Ivanovski, Vinarija Tikveš, 2022: “Naš cilj je pozicija broj 1 u Srbiji”
Danas je gost u našoj anketi, Koce Ivanovski, Country Manager vinarije Tikveš za Srbiju. Na pitanje o aktuelnom momentu u HoReCa sektoru i šta bi o...
pročitaj jošDanas je gost u našoj anketi, Koce Ivanovski, Country Manager vinarije Tikveš za Srbiju. Na pitanje o aktuelnom momentu u HoReCa sektoru i šta bi o...
pročitaj jošNovi butik hotel Indigo® se nalazi u zgradi koja ima svoju istoriju, rustičnu fasadu i skroviti atrijum Oslikava lokalnu tradiciju i kulturu ...
pročitaj jošKONOBARICE (ž) BARMENKE (ž) Čarter jahta 📍Hrvatska, Split ⏰ Radno vreme 10 sati 💰 Plata 1500-2000€ + tips 🥙 Tri obroka 📄 Ugovor i r...
pročitaj jošU tradicionalnoj anketi našeg magazina vlasnicima i menadžerima relevantnih firmi koje su deo ili posluju sa HoReCa sektorom, postavili smo pitanja...
pročitaj jošKraj 2021. godine obeležila je još jedna sjajna degustacija Organskih vina Imperator iz 2018. godine. Imperator vina su godinama unazad poznata na ...
pročitaj jošGradske vlasti u Puli su od prvog januara ove godine zabranile prodaju svih pića na kioscima, uključujući i kafu, a zabrana se odnosi na ceo grad. ...
pročitaj jošSlavni britanski šef Gordon Remzi je nedavno gostovao u šou programu pevačice Keli Klarkson i otkrio kako je bilo kuvati za, kako je sam rekao "na...
pročitaj jošPotpredsednik kompanije Marriott International za Istočnu Evropu Pankaj Birla je uveren da će gosti St. Regis hotela imati privilegiju da dožive Be...
pročitaj jošDa je Enso jedan od najboljih restorana moderne kuhinje u Beogradu znaju svi gastronomski znalci. Šefovi Uroš Ivošević i Nedeljko Jerković već godi...
pročitaj jošZanatske pivare u Srbiji sigurno se mogu ubrojati u sektore privrede koji su među najpogođenijima pandemijom koronavirusa. O posledicama jasno govo...
pročitaj jošU glamuroznoj atmosferi na ekskluzivnoj gala večeri hotelijera u beogradskom hotelu Crowne Plaza, okupilo se više od dve stotine hotelijera iz čita...
pročitaj jošNe zna se na šta su Italijani osetljiviji, hranu, fudbalsku reprezentaciju ili operu. Fudbal i arije nas ovde primarno ne interesuju tako da ostaje...
pročitaj jošSrpska “Kafana” iz Njujorka nakon 14 godina rada dobila prestižno priznanje i odnedavno se nalazi u Michelinovom vodiču. Na Menhetnu se jede sarma...
pročitaj jošU novoj godini redakcija magazina Cafe Bar & Restoran planira brojne aktivnosti u cilju unapređenja rada HoReCa sektora. Ponovo pokrenuti magaz...
pročitaj jošU okviru medijske kampanje povodom otvaranja “najveće picerije na svetu”, šef Marko Pjer Vajt pokušao da šokira javnost bizarnim izjavama. Buntovn...
pročitaj jošBraća Jovan i Uglješa Despot su ostvarili očev san i stvorili prvi domaći brend cigara koje se proizvode u Nikaragvi "Stvaranje brenda je inicijal...
pročitaj jošNakon održane prezentacije i degustacije u vinoteci Wine & Pleasure, zaključeno je da se vinarija Bikicki ima čime pohvaliti što su potvrdili p...
pročitaj jošI pre samita u Glazgovu na kojem su lideri iz preko 200 zemalja govorili o smanjenju emisije štetnih gasova, svetski restorani počinju da koriste z...
pročitaj još