Mayrex jača lance nabavke i logistiku za HoReCa sektor
Firma Mayrex d.o.o. posluje od 1993. godine, sa sedištem u Batajnici i do dana današnjeg struktura i vizija ove porodične firme je ostala ista. Ma...
pročitaj jošU tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi u okviru domaćeg HoReCa sektora o situaciji i zbivanjima na tržištu. Do kraja decembra imaćete priliku da saznate šta najbolji među najboljima misle o kretanjima na tržištu, predviđanjima i daljim planovima u poslovanju.
AFC Director Strauss Adriatic, Svetlana Vučinić stanje u HoReCa sektoru komentariše ovako:
“Stanje u HoReCa sektoru je kao i uvek vrlo dinamično i izazovno, nema opuštanja nikada. Ali, mi smo narod koji obožava kafiće, kafane, restorane… To se vidi i iz rasta tržišta espresso kafe, a savet ugostiteljima je da ne prave kompromis sa kvalitetom proizvoda”.
Možete li navesti koji se proizvod iz vaše palete izdvojio kao najuspešniji u protekloj godini?
Definitivno bih izdvojila BeanZ blend 1, ne po količini prodate kafe, već po mom ukusu. Ja sam jedna od onih koja se skroz prebacila na 100% Arabicu, kako blendove, tako i singl origine kafe, ali mi je naš BeanZ blend 1 van svake konkurencije. Odlikuje ga savršena krema, sofisticirana kiselost, spoj cveta, citrusa i blage arome čokolade i lako je našla put do svih ljubitelja premium espressa.
Planovi vaše kompanije za narednu godinu su već zacrtani?
Fokus ostaje na BeanZ-u koji ćemo snažnije jačati u premium. Planiramo da lansiramo nove farmere, jer sada ljubitelji kafe sve više razumeju, vole i traže single origine zrna.
OVDE saznajte o kretanjima na HoReCa tržištu i predviđanjima za 2024. godinu
Barcaffè Espresso ponovo je ostvario izvanredan uspeh na prestižnom takmičenju International Coffee Tasting 2024, osvojivši dve zlatne medalje u ko...
pročitaj jošNikola Gregec, trade marketing menadžer u kompaniji Carlsberg, nam je otkrio koje su ključne strategije za promociju brenda. Nikola Gregec je još t...
pročitaj jošDanas počinje ASI takmičenje za najboljeg sommeliera u Evropi, Africi i Bliskom istoku. Ovaj događaj se održava svake tri godine i organizuje ga As...
pročitaj još