CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
1 Carlsberg blanc pivo

Kronenbourg 1664 Blanc! Hedonizam u plavoj boci!

28.12.2021 Drink

Kraj godine je vreme kada se u Srbiji obeležavaju tradicionalne porodične svečanosti što predstavlja uvod u pretprazničnu euforiju i novogodišnje p...

pročitaj još

Lazar Živković, Coca-Cola HBC Srbija: “Moj uspeh su ljudi sa kojima radim“

27.12.2021 Drink

Lazar Živković, menadžer za razvoj kategorije premijum alkoholnih pića, osam godina deo je kompanije Coca-Cola HBC Srbija čiji omiljeni napici svak...

pročitaj još
1 Pržioničar

Kako je Mihailo Kovačević iz Gradske pržionice postao tragač za kafom mudrosti

26.12.2021 Cafe Bar

Mihailo Kovačević, alfa i omega projekta "Gradska pržionica", na svom putu otkrivanja savršenog blenda kafe, podseća na srednjovekovne alhemičare k...

pročitaj još
večiti mladoženja 1

Kolumna Jovana Hadži Mrđenovića: Razni “bezobrazluci” večitog mladoženje

25.12.2021 Restoran

Kafana „Kod večitog mladoženje“ ostala mi je u lepom sećanju po raznim „bezobrazlucima“ kako smo nazvali tamošnje specijalitete. ali i po jednoj sa...

pročitaj još

CB&R Anketa! Šta gosti očekuju od ugostitelja za doček Nove godine

24.12.2021 Restoran

Anketom je obuhvaćeno 6.147 redovnih posetilaca 308 restorana iz 34 opštine u srbiji. ovoga puta ispitanici su otkrili šta očekuju od ugostiteljski...

pročitaj još
barcaffe espresso

U čemu je tajna savršene šoljice Barcaffe espresso kafe?

23.12.2021 Drink

Kafa je drugi omiljeni napitak na svetu, odmah posle vode, a jedan od najvećih favorita kada su u pitanju vrste kafe jeste espresso, koji, zahvalju...

pročitaj još
la cucina italiana front decembar 2021

Novi broj magazina La Cucina Italiana u prodaji

23.12.2021 ITALIA LA CUCINA & VINO

15. decembra 1929. godine izašao je prvi broj najlepšeg gastronomskog magazina - La Cucina Italiana. Mrzli zimski dani, okićeni pahuljama, uveli su...

pročitaj još
1 Tri Šešira

Tri Šešira peti na listi 100 najboljih tradicionalnih restorana na svetu!

23.12.2021 Restoran

Svetski atlas hrane, Taste Atlas , objavio je listu 100 najboljih tradicionalnih jela, restorana i kuhinja na svetu za 2021. godinu. Čuveni skadarl...

pročitaj još
michelin restorani

METRO i TOS uručili Michelin priznanja srpskim restoranima

22.12.2021 Restoran

METRO Srbija i Turistička organizacija Srbije, zvanični partneri Michelina u Srbiji, uručili su priznanja Michelin Vodiča, restoranima u okviru prv...

pročitaj još
Filip kambi

Preminuo svetski poznati enolog i konsultant Vinarije Tikveš Filip Kambi

21.12.2021 Drink

Filip Kambi, jedan od najpoznatijih svetskih enologa zaslužnih za razvoj savremene vinske industrije, iznenada je preminuo u 59. godini. Kambi je b...

pročitaj još
Ćevapi na roštilju

Walter ćevapi prodaju 50% biznisa

19.12.2021 Street Food

Kompanija Integral Venture Partners, investiciona firma, objavila je da je sklopila konačni ugovor sa vlasnicima lanca ćevabdžnica Walter o kupovin...

pročitaj još
Barista barcaffe 1

Do savršenog espressa uz Barcaffè Espresso YouTube kanal

18.12.2021 Drink

Svaki pravi majstor svog zanata treba da bude upoznat sa najsitnijim detaljima koji se tiču njegovog posla. Zato i svaki profesionalni barista treb...

pročitaj još
1 Vanja puškar

Šef Vanja Puškar o Michelinovim inspektorima, Bib Gourmandu i iznenađujuće dobroj hrani

16.12.2021 Chef

Naša zemlja je postala deo Michelinovog gastronomskog vodiča sa 14 beogradskih restorana koji su uvršteni u ovaj poznati vodič. Znak da hrana post...

pročitaj još
1 NOmad

Nomad, evropski bistro inspirisan Mediteranom

15.12.2021 Restoran

Nomad je moderni bistro inspirisan Mediteranom i njegovim bogatstvom boja, kultura i ukusa. Koncept je zasnovan na uverenju da svako jelo kao i kok...

pročitaj još

Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran je u distribuciji

14.12.2021 Restoran

Broj 22 simbolizuje načelo preciznosti i ravnoteže. Ovaj broj ukazuje na velike ideje, velike planove, idealizam i ogromno samopouzdanje. U vreme ...

pročitaj još
3 Untouched by Light_4

Prvo penušavo vino na svetu koje se proizvodi, prodaje i degustira u potpunom mraku

13.12.2021 Drink

U intimnoj atmosferi beogradskog restorana Le Mago, sinoć je predstavljen Untouched by Light – unikatno penušavo vino čije ime doslovce opisuje nje...

pročitaj još
1 Lagoon

Za lagoon® tehnologiju ne postoje ograničenja u pranju i sušenju veša!

12.12.2021 Horeca oprema

Electrolux Professional lagoon® je inovativno rešenje za čišćenje osetljivih materijala kao što su vuna, kašmir, svila i koža. Nov način pomeranja ...

pročitaj još
fontana pub

Nepobedivi ukusi u gastro pabu Fontana

09.12.2021 Restoran

Ovoga leta, najstariji deo Novog Beograda, oko tržnog centra Fontana, je dobio novo mesto za uživanje, a sam tržni centar svoju novu epohu... ...

pročitaj još
⟨ 1 … 99 100 101 102 103 … 134 ⟩
Cafe Bar naslovna

BROJ 75

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #20

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

barcaffe

„Uhvati trenutak“ uz Barcaffe espresso i osvoji vredne nagrade!

15.04.2022 Drink

Bez obzira na to da li želite da trenutke koje „uhvatite“ tokom dana posvetite samo sebi, ili druženju sa dragim ljudima, uvek je pravi momenat da ...

pročitaj još
saksuka

Koloritna šakšuka – ukusno jelo spremno za 30 minuta

17.06.2024 Chef

Šakšuka je autohtono jelo marokanske i tuniske kuhinje, rasprostanjeno širom afričkog kontinenta i Bliskog istoka. Ovaj recept možete koristiti bil...

pročitaj još

Kako šef Tom Boton pravi Banoffee pitu u hotelu Dorčester

24.01.2023 Chef

Tom Booton u restoranu The Grill koji radi u okviru hotela Dorchester rado priprema ovaj britanski klasik. Najmlađi head chef svih vremena u B...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.