CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO

Coca-Cola HBC Srbija i Bambi ujedinjenim snagama grade održivu budućnost

11.06.2021 Horeca oprema

Kompanije zajedničkim izveštajem o održivosti pokazale da je ova tema i dalje u osnovi svih njihovih poslovnih odluka Kompanija Coca-Cola HBC Srbi...

pročitaj još
Filip Vlasta Homa

CB&R intervju: Filip & Vlastimir – Homa

11.06.2021 Chef

Šef Filip Ćirić i Vlastimir Puhalo partneri su u projektu zvanom Homa – oni već više od decenije uporno slede svoju ideju da kroz savremeno kuvanje...

pročitaj još

Julius Meinl sa 25.000 besplatnih kafa nadoknađuje propuštene trenutke druženja

11.06.2021 Drink

Da je kafa popijena u društvu, u omiljenom kafeu, nešto što nam podiže raspoloženje i čini svakodnevicu lepšom i uzbudljivijom – znamo, onako, inst...

pročitaj još

Smuđ s mrežicom od sipinog mastila šefa Aleksandra Bućana

10.06.2021 Chef

Svoj entuzijazam i ljubav prema kulinarstvu Aleksandar Bućan nam prezentuje u jelu koje sublimira teksture i ukuse koje je otkrio tokom usavršavanj...

pročitaj još

Kampanja #SamoUzivaj osvojila je IAB MIXX nagradu!

09.06.2021 Horeca oprema

Kampanja #SamoUzivaj, brenda Insta Grand odlikovana je nagradom u kategoriji Best Social Influencer Marketing, na međunarodno priznatom takmičenju ...

pročitaj još
metro logo

Metro inicijativa za smanjenje upotrebe plastike

08.06.2021 Horeca oprema

Povodom Svetskog dana okeana, koji se obeležava 8. juna, METRO Cash & Carry je pokrenuo globalnu inicijativu za smanjenje upotrebe plastike. Vi...

pročitaj još

Novi proizvodni pogon Koncerna Bambi

08.06.2021 Horeca oprema

Novi proizvodni pogon Koncerna Bambi u Požarevcu vredan 12 miliona evra u kome će se proizvoditi plazma keks počeće da radi u septembru ove godine ...

pročitaj još

Vino ponovo spaja zemlje Balkana

08.06.2021 Drink

U Skoplju je uspešno održano deseto jubilarno izdanje Balkanskog međunarodnog takmičenja vina (BIWC). Na takmičenju je učestvovao rekordan broj vin...

pročitaj još
biftek sudar ukusa

Biftek u sudaru ukusa šefa Miloša Grahovca

07.06.2021 Chef

Tvorac kulinarskog projekta "Sudar ukusa", šef Miloš Grahovac, podelio je s nama recept u kojem je na tanjiru spojio – nespojive komponente Promoc...

pročitaj još
Igor Luković

Igor Luković vinski stručnjak iz Srbije na čelu najvećeg balkanskog vinskog takmičenja BIWC

06.06.2021 Drink

Na čelo međunarodnog Balkanskog takmičenja vina BIWC (The Balkans International Wine Competition) izabran je Igor Luković, vinski kritičar i public...

pročitaj još

Juni93 Craft Indian Tonic

05.06.2021 Drink

Ovaj bezalkoholni tonik na bazi biljaka sa niskim sadržajem kalorija, prvi je kraft tonik u Srbiji. Svežeg je mirisa, izraženih citrusnih i biljnih...

pročitaj još

TABASCO® sos kao savršen trik da vaše specijalitete sa roštilja podignete na najviši nivo

04.06.2021 Food

Kod nas dolazak lepog vremena može da znači samo jedno... ukusan roštilj! Iskoristite TABASCO® sosove kao savršen trik da specijalitete sa roštilja...

pročitaj još
LaLa kafe ulaz

Prava komšijska kafa u LA-LA kafeu

04.06.2021 Cafe Bar

Ušuškan u malom lokalu na Crvenom krstu, u Ulici cara Nikolaja II 83, specifičnog enterijera inspirisanog muzikom, otvoren s idejom da oživi koncep...

pročitaj još

Kikkoman sosovi idealni su za spremanje mesa, ribe ili povrća na roštilju

03.06.2021 Food

Sezona roštiljanja nam je pred vratima! Nebitno da li na roštilju spremate meso, ribu ili povrće, koristite „Kikkoman” soja sos, Teriyaki sos ili b...

pročitaj još
Naš Žabar ulaz

Naš Žabar, novo poglavlje, ali stari šarm

02.06.2021 Restoran

Ako ste generacija koja je krajem 90-ih izlazila u elitne restorane Beograda, one s internacionalnim specijalitetima, vrhunskim vinima i prvim some...

pročitaj još

Lainox vam predstavlja svoju novu liniju šok komora ZOOM

02.06.2021 Horeca oprema

Zahvaljujući svojoj rashladnoj snazi, ZOOM brzo rashlađuje proizvode sprečavajući razmnožavanje bakterija, sušenje proizvoda i čuvajući izvorna org...

pročitaj još
bacanje hrane čeri

Šef Đorđe Marković o važnosti Zero Waste tehnike u radu sa namirnicama

01.06.2021 Chef

Kako ne biste bacali višak prilikom pripreme jela, bitno je da ovladate Zero Waste tehnikom. Tehnika se uči i stiče radom u različitim restoranima,...

pročitaj još

Planetarno popularni brend „Costa kafa”, zahvaljujući „Coca-Cola HBC Srbija”, konačno je i na domaćem tržištu

01.06.2021 Drink

Sva zrna kafe poznatog brenda sadrže sertifikat Rain Forest Alliance (Saveza kišnih šuma), koji poseduje samo 6% plantaža kafe iz celog sveta, pri ...

pročitaj još
⟨ 1 … 108 109 110 111 112 … 132 ⟩
Cafe Bar naslovna

BROJ 75

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #20

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Spirit Style festival premium srpske rakije održaće se u četvrtak, 25. maja

Spirit Style festival premium srpske rakije održaće se u četvrtak, 25. maja

23.05.2023 Drink

Drugi Spirit Style festival premium srpske rakije održaće se u četvrtak, 25. maja, u hotelu Srebrno jezero na istoimenoj turističkoj destinaciji u ...

pročitaj još
Majstor i Margarita novi meni

Majstor & Margarita ima novi meni: Probali smo 5 novih pizza

16.01.2024 Restoran

Zimski meni prestižne pizzerije Majstor & Margarita ima pet novih pizza, a svaka predstavlja omaž nezaobilaznim zimskim sastojcima, ali na jeda...

pročitaj još
Restoran Cvetic CBR

Beogradski restoran Cvetić, fuzija ukusa tradicije i moderne kuhinje

01.04.2025 Restoran

U moru novih restorana nije čudo da nam se desi da nam neko od otvaranja promakne. A vredno je da se zabeleži. Restoran Cvetić je baš takav slučaj....

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.