CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
zapečene njoke amici

Njoke al forno, kako ih priprema šef Topisirović iz tratorije „Amici“

29.07.2021 Chef

Nemanja Topisirović, šef kuhinje tratorije “Amici” priprema njoke na tradicionalan način koji je nastao na severu Italije "Amici" je tratorija koj...

pročitaj još

Da li domaća kafa ima rok trajanja?

28.07.2021 Drink

Svi obožavaoci kafe odlično znaju da uživanje u ritualu ispijanja omiljenog napitka počinje mnogo pre prvog gutljaja. Već samo otvaranje kesice sve...

pročitaj još

Predstavljamo vam SAPIENS BOOSTED, ojačanu kombi pećnicu od LAINOX-a

28.07.2021 Horeca oprema

Sva inovativna tehnologija radi u pozadini i pomaže vam u najsloženijim načinima pripremanja hrane bez straha da li su parametri tačni.  Za sve one...

pročitaj još
rakija zarić šljiva

Potvrđen kvalitet rakije Zarić sa još dve zlatne medalje

27.07.2021 Drink

Proizvodni kapacitet Destilerije Zarić je oko milion litara godišnje. Kako su nam rekli, u rakiju stavljaju samo najkvalitetnije voće. Zarićeva Kra...

pročitaj još
gosti restoran konobar

CB&R Anketa! Vraćaju li se gosti u restorane?

26.07.2021 Restoran

Anketom je obuhvaćeno 14.494 redovnih posetilaca restorana iz 59 gradova u Srbiji Gotovo polovina redovnih gostiju će i dalje nastaviti da poseć...

pročitaj još
Bosiljak picerija pica

Bosiljak je ime koje garantuje pice po originalnoj recepturi

26.07.2021 Restoran

Zemun je dobio autentičnu piceriju koja plasira napolitanske pice skrojene od izuzetno kvalitetnih namirnica. Prijatan enterijer i relaksirajuća at...

pročitaj još

Vodič kroz vinjak kulturu

26.07.2021 Drink

Vinjak je prirodno alkoholno piće, a osnovna sirovina za njegovu proizvodnju je grožđe. Dobija se od vina, njegovom destilacijom i odležavanjem u h...

pročitaj još
plantaže vino i jelo

Dah crnogorskog primorja uz Plantažina bela vina

25.07.2021 Drink

Čovek je čudna zverka, otporna na mnoge dobre i loše stvari. A kada je situacija takva, onda je potpuno logično da se razmišlja i o letovanjima. Le...

pročitaj još

Pfanner sokovi – novi brend u Mayrex porodici

25.07.2021 Drink

Ove godine, pored vodećih Italijanskih brendova, porodici Mayrex se pridružio i austrijski brend Pfanner. Sokovi napravljeni sa velikom pažnom pril...

pročitaj još
teletina u maramici front

Delikatan specijalitet se može napraviti i od ostataka hrane

24.07.2021 Chef

Restorani, ali i HoReCa sektor u celini, svoju osnovnu delatnost baziraju na pružanju usluga ishrane i pića, zbog čega je ključno da se resursi kor...

pročitaj još

Farina di Grano 00 Gold, idealno za sva testa sa dugom fermentacijom

24.07.2021 Food

Bela pšenična brašna dobijaju se mlevenjem pšenice i to središnjeg dela zrna, a svoju belinu duguju činjenici da ne sadrže mekinje, već se sastoje ...

pročitaj još

Cointreau vs Triple Sec! Vodič kroz likere od slatke i gorke pomorandže

23.07.2021 Cafe Bar

Cointreau je Triple Sec, ali Triple Sec nije samo Cointreau. Pred vama je sažeti vodič kroz likere od slatke i gorke pomorandže, koji se tokom leta...

pročitaj još

Limitirano izdanje Russian Standard Hermitage vodke nadahnuto je Zimskim dvorcem u St. Peterburgu

23.07.2021 Drink

Russian Standard Original je najfiniji izraz autentične ruske vodke, koji kombinuje bogato nasleđe i veoma pažljiv proces proizvodnje. Russian Sta...

pročitaj još

Otvoren je prvi „Professional Hygiene Shop“ u Srbiji

22.07.2021 Horeca oprema

Nakon više od 10 godina uspešnog poslovanja, kompanija Mco vam predstavlja novinu na našem tržištu. Otvoren je prvi „Professional Hygiene Shop“ u S...

pročitaj još
digital marketing

„Kono.bar servis pruža mogućnost generisanja različitih tipova izveštaja“

21.07.2021 Horeca oprema

“Eksplozija” digitalnih kanala za marketing je naša realnost", tvrdi naš sagovornik Dušan Petković. Dušan Petković, trade marketing kooordinator u...

pročitaj još

20 sledova – Savršena fine dining avantura ili gastronomski „mamurluk“

20.07.2021 Chef

Najznačajnija imena svetske gastronomske scene smatraju da je redefinisanje fine dininga jedna od najvažnijih tema budućnosti restoranske industrij...

pročitaj još

Kukuruz je kriv što je Peroni Nastro Azzurro najprodavanije italijansko pivo?

20.07.2021 Drink

O italijanskim vinima je ispisano hiljade i hiljade stranica, a kakva je situacija sa italijanskim pivima? U drevna vremena Rimljani su pili i pivo...

pročitaj još
foa gra

Pate od guščje džigerice na karpaću od jagoda by šef Aleksandar Šovljanski

19.07.2021 Chef

Francuski klasik foie gras je u izvedbi Aleksandra Šovljanskog, šefa kuhinje restorana „Temperament” dobio novu dimenziju jer se služi sa karpaćom ...

pročitaj još
⟨ 1 … 108 109 110 111 112 … 136 ⟩
Cafe Bar naslovna

BROJ 75

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #20

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

The Bear! Intenzivna, neprijatna i sirova, što je čini najboljom kuvarskom serijom! (VIDEO)

22.10.2022 Chef

Serija prati Karmena Karmija Berzata, najboljeg mladog šefa, koji preuzima sendvičaru u Čikagu i susreće se sa gomilom problema. Lični utisak je da...

pročitaj još
Beanz kafa Kongo

BeanZ predstavlja Katungu Maghola i njen novi ukus kafe iz Konga

28.09.2023 Drink

Espresso je mnogima prava mera buđenja i dobrog dana. Bilo da odmarate, uživate u prijatnom ambijentu sa dragim ljudima ili počinjete jutro uz nju,...

pročitaj još
vino čep

Šta je bolje: pluta ili navoj? Važno je da vino idealno diše!

08.12.2021 Drink

Alternativni zatvarači nove tehnologije, kao svi savremeni trendovi bacaju u zaborav tradicionalne mehanizme. No, i dalje nema odgovora koji je, ip...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.