Hygiene Pro Team & Europapier Dunav: Ulaganje u budućnost
Direktor Hygiene Pro Team Bojan Stojić i direktor Europapiera Dunav Dragutin Ilić su nam otkrili kakve benefite će od udruživanja ove dve kompanije...
pročitaj jošDirektor Hygiene Pro Team Bojan Stojić i direktor Europapiera Dunav Dragutin Ilić su nam otkrili kakve benefite će od udruživanja ove dve kompanije...
pročitaj jošNovi meni restorana The Square odvešće vas na mesto gde se tradicionalna gastronomija, uzdignuta na nivo najfinije kuhinje, susreće sa arhitektonsk...
pročitaj jošKompanija Knjaz Miloš je proširila svoj portfolio i sa novim brendom kafe - Rivolta, odlučila da zaigra na tržištu kafe. Rivolta kafa nam dolazi u ...
pročitaj jošČetvrto izdanje Coke Academy, specijalizovanoj akademiji koju za svoje kupce realizuje kompanija Coca-Cola HBC Srbija, dala je odgovore na pitanja:...
pročitaj jošVinarija Matalj je sve ljubitelje vrhunskih vina obradovala nečim posebnim - novom etiketom Zemna i i svom portfoliju dodala još jedan veliki Caber...
pročitaj jošBurGerMANIA je novo mesto sa ukusima ulične hrane koje nalazi se na glavnoj voždovačkoj ulici. Ako bismo se vodili asocijacijom koju u nama rađa n...
pročitaj jošOpulence - bogatstvo je na vrhu Konjarnika! Novi kafić sa ukusnom barskom hranom se trudi da gostima ponudi samo najbolje. Komšije i goste poziva...
pročitaj jošMonkey 47 džin je nedavno domaćin jednom vrlo originalnom i inovativnom događaju pod nazivom The Wild Monkey Inn u hotelu Pavilion. Njihov domaćin,...
pročitaj jošGurme Cafe je lepo i novo mesto u centralnom delu Beograda posetiocima donosi ukuse Rusije. Ovde možete uživati u prijatnom i bogatom doručku na k...
pročitaj jošDrugi međunarodni sajam vina „Vinska Vizija Otvorenog Balkana” održava se od 16. do 19. novembra 2023. godine na Beogradskom sajmu, pod pokrovitelj...
pročitaj jošStaro mesto na novoj lokaciji - tako bi mogli da predstavimo 76icu, piceriju koja se od nedavno nalazi u užem centru grada. Pizzerija 76ica nudi i...
pročitaj jošPredstavljamo vam meni za koji je restoran Hiša Franko chefice Ane Roš dobio treću Michelinovu zvezdicu. Ana Roš i njen tim iz Hiše Franko su ušli ...
pročitaj jošNovi broj magazina Cafe Bar & Restoran za novembar i decembar je u distribuciji. Cafe Bar & Restoran na gastronomskoj konferenciji Food T...
pročitaj jošMesto na kojem vas čeka najukusniji meksički street food, Tortilla Casa, od skoro se ne nalazi samo u centru prestonice, već i na Novom Beogradu. ...
pročitaj jošŽar Plus je novootvoreni restoran na međi Zemuna i Novog Beograda, u blizini Retenzije, koji posetioci opisuju kao dobro mesto sa dobrom hranom. N...
pročitaj jošVečeras, 31. oktobra u 20 časova biće emitovana druga epizoda novog serijala New Balkan Cuisine koja je posvećena medu. Rezultat istraživanja je b...
pročitaj jošSedmostruki prvak Formule 1, Luis Hamilton, predstavio je svoje bezalkoholno piće, koje je razvio u saradnji sa saosnivačem i glavnim destilerom Ca...
pročitaj jošBistromat je restoran sa otvorenom kuhinjom u salonskom stanu zemunske spratne kuće iz 1909. U njemu chef Nikola Kovačević kuva “pod budnim okom” E...
pročitaj još