Šta jesti u Napuljskom zalivu: Ostrva s blagom (DRUGI DEO)
Putnici koji vole da uživaju u novim ukusima, prilikom posete ostrvima Napuljskom zalivu neće ostati razočarani jer će ih pomalo arhaičan način pri...
pročitaj jošPutnici koji vole da uživaju u novim ukusima, prilikom posete ostrvima Napuljskom zalivu neće ostati razočarani jer će ih pomalo arhaičan način pri...
pročitaj jošNajmanje poznat, a možda i najlepši je Kampanijski arhipelag. Otkrijte ove bisere rasute po kristalno čistom Tirenskom moru sa brojnim skrivenim pl...
pročitaj jošNovootvoreni restoran italijanske kuhinje, Propaganda, je idealan izbor za sve ljubitelje autentičnog italijanskog iskustva. PROPAGANDA: Novootvor...
pročitaj jošDo pre 4-5 godina dry age komadi junetine su bili nepoznanica za većinu domaćih gurmana. Kako je lako se navići na bolje i ukusnije, junetina koja ...
pročitaj jošHeinz Professional Majonez je pravi izbor za sve kulinarske majstore i ljubitelje ukusne hrane. Heinz Professional Majonez Napravljen po recept...
pročitaj jošSamostanska pivara u Istočnoj Nemačkoj došla je do revolucionarne inovacije - napravila je prvo pivo u prahu. Samo mu trebate dodati vodu i zapenić...
pročitaj jošNajpoznatiji grad ove regije je nekad bio predmet spora Italije i Jugoslavije i Meka za šverc ture. Danas u Furlaniji i Julijskoj krajini složno ži...
pročitaj jošIgor Conić, osnivač i urednik portala www.gradnja.rs. otkriva zašto voli dizajnerske boutique hotele, koji su svetski trendovi u gradnji hotela i o...
pročitaj jošOranž ili amber vina se odlikuju bogatstvom i svim specifičnostima crvenih vina, a opet imaju svežinu, voćnost i mineralnost koja se očekuje od bel...
pročitaj jošNa Španskim stepenicama u Rimu je odavno zabranjeno jesti gelato. Nemojte da vas to spreči, već posetite ovih 8 gelaterija koji će vaš boravak u Ve...
pročitaj još„HoReCa je odnos, učenje, upornost , predanost i pre svega emocija prema poslu koji radimo, prema ljudima sa kojima radimo, ali i onim ljudima sa k...
pročitaj jošU distribuciji je novi broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u nastavku pogledajte šta vas to očekuje! Cafe Bar & Restoran: Novi broj za ju...
pročitaj jošPaelja je najvoljenije špansko jelo. Chef Franko Camora otkriva sve tajne slasne paelje i šta je socarrat, koji joj daje ono nešto. Ultimativni ...
pročitaj jošBarcaffè Barista Cup 2023 će se održati 30. septembra u zagrebačkoj Barcaffè Akademiji Barcaffè Barista Cup 2023 okuplja najbolje bariste iz re...
pročitaj jošChef Milan Jovanović priča o novom jelovniku restorana Just a Maestro i smatra da je to promena koja im je bila potrebna Restoran JaM: Novi meni...
pročitaj jošKada vas roditelji iz porodilišta odnesu u hotel i tamo provedete prvu noć u životu, nema ničeg logičnijeg nego da hoteli budu vaš život. D.HTM Jel...
pročitaj jošDanijela Tešić, Assistant Head Sommelier restorana Oossiano hotela Atlantis the Palma je prošle godine za svoj rad nagrađena prvom Michelinovom zve...
pročitaj jošSrpski kuvari zarađuju mesečno oko 3 prosečne plate u Srbiji, a chefovi čak do pet prosečnih plata Srpski kuvari su većina u hrvatskim restorani...
pročitaj još