Redbreast 12YO: Najznačajniji predstavnik Irish Pot Still viskija
Redbreast 12YO je mešavina zaslađenog i nezaslađenog ječma koja se tri puta destiluje u bakrenim kazanima, a zatim 12 godina sazreva u bourbonskim ...
pročitaj jošRedbreast 12YO je mešavina zaslađenog i nezaslađenog ječma koja se tri puta destiluje u bakrenim kazanima, a zatim 12 godina sazreva u bourbonskim ...
pročitaj jošShark lounge bar & restoran je mlad restoran sa internacionalnom kuhinjom. Tačnije, italijanskim i domaćim specijalitetima, za čiju pripremu bi...
pročitaj jošKaži Važi je novi restoran u našoj prestonici. To je malo i ušuškano mesto, sa ukusnim gruzijskim hinkali knedlama i hačapurijem za zlatnu medalju,...
pročitaj jošFood & beverage direktor hotela Moskva, Miloš Mihailović u razgovoru nam otkriva šta su novo pripremili svojim gostima i tvrdi da smanjivanje t...
pročitaj jošDanas je Međunarodni dan prokupca, naše autohtone sorte grožđa koja ima ogroman značaj za naše vinarstvo. Prokupac je prva regionalna sorta koja sl...
pročitaj jošNov objekat, Trg gastro bar otvorio je vrata svim ljubiteljima italijanskog gastronomskog ponosa, pice. Gastro bar Trg u vlasništvu je popularnog ...
pročitaj još13. Jul Plantaže su u četvrtak 5. oktobra u restoranu Kalemegdanska terasa obeležile svoja dva velika jubileja, 60 godina postojanja i 30 godina o...
pročitaj jošPriče iz kafane nam i ovoga puta donosi naš dragi kolumnista i neretko avanturista, Hadži Jovan Mrđenović. Prošao je u Sitoniji kroz ne tako prijat...
pročitaj jošGrand kafa vas redovno podseća da neke od najlepših priča nastaju uz omiljenu šolju kafe. Najčešće kada svoje dragocene trenutke delimo sa najdraži...
pročitaj jošNovi restoran Wabi Sabi čiji se koncept zasniva na japanskoj filozofiji života koja u nesavršenosti spoznaje lepotu, otvoren je u srcu Beograda. O...
pročitaj jošNa 59. Međunarodnom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, koji se održao od 6. do 11. oktobra 2023. godine na Beogradskom sajmu, stručni...
pročitaj jošBabuna je planina u Severnoj Makedoniji, između severnog dela Pelagonije i Veleške klisure. Sastavljena je od granita, pegmatita i drugih eruptivni...
pročitaj jošU borbi protiv falsifikatora, italijanski koncern proizvođača sira Parmigiana Reggiana su u velike kolutove počeli stavljati jestive mikročipove sa...
pročitaj jošPizzeria Lucianoo i njen prijatni ambijent asocira na ležernost i komociju, baš kao u nekoj od italijanskih tratorija. Quattro Carne je favori...
pročitaj jošOktobar u Beogradu obeležiće tradicionalni market rukotvorina malih proizvođača koji će od 13. do 20. oktobra na Platou ispred TC Rajićeva predstav...
pročitaj jošPfanner, autrijski brend vrhunskih sokova, je već dugi niz godina prisutan na tržištu Srbije. Pfanner novi ukusi savršeni za HoReCa sektor Pfann...
pročitaj jošVinarija 13. jul Plantaže proslavlja šezdeset godina postojanja autentične vinske priče, dok legendarni Vranac Pro Corde slavi trideseti rođendan. ...
pročitaj jošHotel Slavija nije uspeo da reši svoje finansijske probleme, iako su sobe izdavali i za mesečni zakup. Hotel Slavija na prodaju, očekuje se dobra ...
pročitaj još