
Razglednice iz Furlanije! Trst je još uvek „naš“
Najpoznatiji grad ove regije je nekad bio predmet spora Italije i Jugoslavije i Meka za šverc ture. Danas u Furlaniji i Julijskoj krajini složno ži...
pročitaj jošNajpoznatiji grad ove regije je nekad bio predmet spora Italije i Jugoslavije i Meka za šverc ture. Danas u Furlaniji i Julijskoj krajini složno ži...
pročitaj jošIgor Conić, osnivač i urednik portala www.gradnja.rs. otkriva zašto voli dizajnerske boutique hotele, koji su svetski trendovi u gradnji hotela i o...
pročitaj jošOranž ili amber vina se odlikuju bogatstvom i svim specifičnostima crvenih vina, a opet imaju svežinu, voćnost i mineralnost koja se očekuje od bel...
pročitaj jošNa Španskim stepenicama u Rimu je odavno zabranjeno jesti gelato. Nemojte da vas to spreči, već posetite ovih 8 gelaterija koji će vaš boravak u Ve...
pročitaj još„HoReCa je odnos, učenje, upornost , predanost i pre svega emocija prema poslu koji radimo, prema ljudima sa kojima radimo, ali i onim ljudima sa k...
pročitaj jošU distribuciji je novi broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u nastavku pogledajte šta vas to očekuje! Cafe Bar & Restoran: Novi broj za ju...
pročitaj jošPaelja je najvoljenije špansko jelo. Chef Franko Camora otkriva sve tajne slasne paelje i šta je socarrat, koji joj daje ono nešto. Ultimativni ...
pročitaj jošBarcaffè Barista Cup 2023 će se održati 30. septembra u zagrebačkoj Barcaffè Akademiji Barcaffè Barista Cup 2023 okuplja najbolje bariste iz re...
pročitaj jošChef Milan Jovanović priča o novom jelovniku restorana Just a Maestro i smatra da je to promena koja im je bila potrebna Restoran JaM: Novi meni...
pročitaj jošKada vas roditelji iz porodilišta odnesu u hotel i tamo provedete prvu noć u životu, nema ničeg logičnijeg nego da hoteli budu vaš život. D.HTM Jel...
pročitaj jošDanijela Tešić, Assistant Head Sommelier restorana Oossiano hotela Atlantis the Palma je prošle godine za svoj rad nagrađena prvom Michelinovom zve...
pročitaj jošSrpski kuvari zarađuju mesečno oko 3 prosečne plate u Srbiji, a chefovi čak do pet prosečnih plata Srpski kuvari su većina u hrvatskim restorani...
pročitaj jošViše nije upitno gde ćete u Beogradu probati ili odakle odneti pravo, hrskavo praseće ili jagnjeće pečenje. Odgovor leži u centru grada, tačnije na...
pročitaj jošMetro Chef Veggie Bio Barista napravljene su od najkvalitetnijih, organskih sastojaka, prirodnih i bez laktoze. Metro Chef Veggie Bio Barista zd...
pročitaj jošNakon dvomesečne rekonstrukcije poznati zemunski restoran, koji svoju istoriju piše od 1908. godine, zasijao je novim sjajem Novi izgled Stare K...
pročitaj jošAffogato je italijanski napitak na bazi espresa koji je ime dobio po italijanskom glagolu udaviti, a odnosi se na kuglu sladoleda koja se “davi” u ...
pročitaj jošNovo mesto sa šest vrsta burgera, ukusnim tortiljama i američkim palačinkama otvoreno je na Tošinom bunaru. Chill Burgeri od sada i na Tošinom b...
pročitaj jošSlavni glumac Stenli Tuči u intervjuu za naš magazin otkriva kako biti odličan domaćin na letnjim zabavama Stenli Tuči: Italijanska letnja trpe...
pročitaj još