Stefan Pešić, šef poslastičarnice hotela Moskva: „Žao mi je što se gubi tradicija“
Stefan Pešić, šef poslastičarnice hotela Moskva otkriva koja mu je ideja vodilja prilikom osmišljavanja novih kolača i kaže da se ni po koju cenu n...
pročitaj jošStefan Pešić, šef poslastičarnice hotela Moskva otkriva koja mu je ideja vodilja prilikom osmišljavanja novih kolača i kaže da se ni po koju cenu n...
pročitaj jošU razgovoru sa šefom Davidom Šimunićem, maestrom iz restorana Salon 1905, koji je u Gault&Millau vodiču za Srbiju proglašen za Šefa budućnosti,...
pročitaj još„Konoba kod Goce i Renata“ ponikla je iz iskrene ljubavi prema prirodi i u međuvremenu postala je jedno od obeležja glavnog grada i prepoznatljiva ...
pročitaj jošDa li ste se već prijavili za Barcaffè Barista Cup? Ukoliko još uvek niste, a želite da pokažete svoje barističke veštine, onda je prava adresa za ...
pročitaj jošSomersby sa ukusom jagode i limete je novo osvežavajuće, gazirano piće bez alkohola. Sočna slatkoća jagoda i oštra kiselost limete Ovaj divni rec...
pročitaj jošPodrum Palić je pažljivim odabirom pića koja će uvrstiti u svoj portfolio, za sledeći novitet izabrao jednostavan, sveprisutan a opet pomalo skrajn...
pročitaj jošJAKKA GROUP je ekskluzivni distributer i zastupnik vodećih svetskih proizvođača ventilacione opreme za tržišta Srbije, Severne Makedonije, Bosne i ...
pročitaj jošDa biste održali status jednog od najboljih piva u zemlji kao što je Češka, morate biti na visini svog zadatka. Ferdinand piva sa tradicijom od 18...
pročitaj jošSa toplim vremenom, hladne poslastice dolaze do izražaja, zbog čega su pravi izbor voćni kupovi, frapei, sladoledi i lagane torte, a čije idealne s...
pročitaj jošBurrito Madre restorani pored sjajne hrane obogatili su ponudu hladno ceđenim sokovima. Sokovi ne sadrže hemiju i ne obrađuju se termički Svi sok...
pročitaj jošViše od 600 mladih učestvovalo je u besplatnom vebinaru “Mental Skills trening: Tips&Tricks za prevazilaženje stresa” kojim je započeta šesta s...
pročitaj jošSvet kafe prolazi kroz važnu revoluciju poslednjih godina, koja podrazumeva podsticanje radoznalosti, istraživanje sklonosti različitim ukusima i p...
pročitaj jošMilan Perić, direktor marketinga i komunikacija u kompaniji Carlsberg Srbija, priča o aktuelnom trenutku pivarske industrije i svoju strast ka posl...
pročitaj jošVillani kompanija počela je svoj porodični biznis još 1886. godine. Čuvajući tradiciju recepata, prave jedinstvene proizvode od mesa. Villani kole...
pročitaj jošSvaki kulinarski kreativac zna da je tajna dobre pice, ali i drugih peciva, u rastegljivosti, gustini, teksturi i konačnom ukusu testa. Caputo bra...
pročitaj jošKuvarske kapice stigle u Srbiju. 121 restoran, 76 restorana u POP kategoriji, 31 vinarija i 6 kraft pivara su obuhvaćene čuvenim Gault & Millau...
pročitaj jošKada ovih dana dobijete novi broj magazina Cafe Bar & Restoran čeka vas iznenađenje u vidu magazina Dessert & Gelato! Radi se o specijalnom...
pročitaj jošŠoljica espresa za vas nije samo obična šoljica kafe, već i večita inspiracija da pokažete svoju kreativnost na delu? Ukoliko je odgovor potvrdan, ...
pročitaj još